ΥΛΙΚΑ (2350 ΓΡ)
• 2.100 γρ. ώριμα βερύκοκα
• 50 ml νερό
• 1880 γρ. ζάχαρη (ίση ποσότητα με τα πολτοποιημένα φρούτα)
• 1 λεμόνι, το χυμό του
• βάζα, για αποθήκευση
Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος ψησίματος : 1 ώρα και 40 λεπτά
Συνολικός χρόνος: 2 ώρες
Συνοδεύει συνήθως το πρωινό μας, δίνοντας μας γλύκα και ενέργεια. Δεν περιέχει λιπαρά και μόνο με τρία υλικά μπορούμε να φτιάξουμε σπιτική μαρμελάδα, να την αποθηκεύσουμε για όλη τη χρονιά επιλέγοντας φρούτα της αρεσκείας μας.
Βρείτε την πλήρη συνταγή: http://www.paxxi.gr/blog/marmelada-verikoko
Γραφτείτε στο κανάλι: http://www.youtube.com/user/PaxxiChannel/videos
Ακολουθήστε με:
http://www.facebook.com/eatpaxxi
http://twitter.com/eatpaxxi
http://gr.pinterest.com/eatpaxxi/
http://instagram.com/eatpaxxi
Θα χαρώ να ακούσω τα σχόλιά σας
Ευχαριστώ
Ειρήνη
www.paxxi.gr
-----------------------------------------------------------------------------------
INGREDIENTS (2350 GR)
• 2.100 g. ripe apricots
• 50 ml water
• 1880 g. sugar (equal amount with pureed fruit)
• 1 lemon, juice
• jars for storage
Preparation time: 20 minutes
Cooking time: 1 hour and 40 minutes
Total time: 2 hours
Usually accompany our breakfast, giving us sweetness and energy. It contains no fat and only three ingredients we can make homemade jam, and save all year choosing fruit of your choice.
Find the full recipe here: http://www.paxxi.gr/blog/marmelada-verikoko
Subscribe to channel: http://www.youtube.com/user/PaxxiChannel/videos
Follow me:
www.paxxi.gr
http://www.facebook.com/eatpaxxi
http://twitter.com/eatpaxxi
http://gr.pinterest.com/eatpaxxi/
http://instagram.com/eatpaxxi
I will be glad to hear your comments
Thank you
Irini
www.paxxi.gr
• 2.100 γρ. ώριμα βερύκοκα
• 50 ml νερό
• 1880 γρ. ζάχαρη (ίση ποσότητα με τα πολτοποιημένα φρούτα)
• 1 λεμόνι, το χυμό του
• βάζα, για αποθήκευση
Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος ψησίματος : 1 ώρα και 40 λεπτά
Συνολικός χρόνος: 2 ώρες
Συνοδεύει συνήθως το πρωινό μας, δίνοντας μας γλύκα και ενέργεια. Δεν περιέχει λιπαρά και μόνο με τρία υλικά μπορούμε να φτιάξουμε σπιτική μαρμελάδα, να την αποθηκεύσουμε για όλη τη χρονιά επιλέγοντας φρούτα της αρεσκείας μας.
Βρείτε την πλήρη συνταγή: http://www.paxxi.gr/blog/marmelada-verikoko
Γραφτείτε στο κανάλι: http://www.youtube.com/user/PaxxiChannel/videos
Ακολουθήστε με:
http://www.facebook.com/eatpaxxi
http://twitter.com/eatpaxxi
http://gr.pinterest.com/eatpaxxi/
http://instagram.com/eatpaxxi
Θα χαρώ να ακούσω τα σχόλιά σας
Ευχαριστώ
Ειρήνη
www.paxxi.gr
-----------------------------------------------------------------------------------
INGREDIENTS (2350 GR)
• 2.100 g. ripe apricots
• 50 ml water
• 1880 g. sugar (equal amount with pureed fruit)
• 1 lemon, juice
• jars for storage
Preparation time: 20 minutes
Cooking time: 1 hour and 40 minutes
Total time: 2 hours
Usually accompany our breakfast, giving us sweetness and energy. It contains no fat and only three ingredients we can make homemade jam, and save all year choosing fruit of your choice.
Find the full recipe here: http://www.paxxi.gr/blog/marmelada-verikoko
Subscribe to channel: http://www.youtube.com/user/PaxxiChannel/videos
Follow me:
www.paxxi.gr
http://www.facebook.com/eatpaxxi
http://twitter.com/eatpaxxi
http://gr.pinterest.com/eatpaxxi/
http://instagram.com/eatpaxxi
I will be glad to hear your comments
Thank you
Irini
www.paxxi.gr
- Κατηγορίες
- Howto & Style
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει